Wat doen we op onze boerderij:

Ons bedrijf

Graag willen wij u kennis laten maken met ons bedrijf Slikgatse Hoeve. Hier kunt u heerlijke biologische eieren en natuurlijk rundvlees verkrijgen.

De eieren zijn afkomstig van onze eigen biologische leghennen die u in de wei kunt zien bij een bezoek aan onze boerderij winkel Een deel van het voer voor de hennen wordt verbouwd op eigen akkerbouwgrond.

Ook onze Gallowayrunderen zijn in de nabije omgeving van ons bedrijf in natuurgebieden te zien. U kunt, afhankelijk van het seizoen , deze runderen tegenkomen in natuurgebied de  Pannenhoef in Rijsbergen en aan de Mark ter hoogte van Langeweg.

In onze boerderijwinkel kunt u iedere dag biologische eieren verkrijgen en op zaterdag ook rundvlees van onze eigen Gallowayrunderen.

U bent van  harte welkom in onze boerderijwinkel!

Teun en Mariëlle

Gallowayrunderen

Onze vlees is afkomstig van eigen gallowayrunderen die wij op een biologische wijze houden.

Het vlees is van uitstekende kwaliteit doordat onze runderen de ruimte hebben om te grazen en uitsluitend biologisch voer krijgen.

Leghennen

Onze eieren zijn afkomstig van hennen die wij op een biologische wijze houden.

De eieren zijn altijd dagvers en daardoor van goede kwaliteit.

Onze hennen krijgen de ruimte om binnen en buiten rond te scharrelen en ze krijgen uitsluitend biologisch voer.

Rundvlees van top kwaliteit!

Onze Gallowayrunderen zijn in de nabije omgeving van ons bedrijf en in natuurgebieden te zien.

U kunt afhankelijk van het seizoen, deze runderen tegenkomen in natuurgebied de pannenhoef in Rijsbergen en aan de mark ter hoogte van Langeweg.